Sztárok

Szexuális kalandjáról mesélt a dzsungelceleb!

A Cool délutáni, siófoki műsorában Bárdosi Sándor megnyílt. Nem tudni, hogy a tűző nap vagy a bólé részegítette-e meg annyira, hogy őszinteségi rohamot kapjon, de olyan apró titkokat árult el az életéről, amikről eddig talán senki sem hallott.

Szexuális kalandjáról mesélt a dzsungel- celeb!Bárdosi Sanyi bevallotta, rengeteg szép emléket őriz a múltbéli nyaralásokról, ám egy különösen fontos számára: éppen a Balatonnál veszítette el a szüzességét: – Fonyódon, egy NDK-s turistalánnyal történt meg a dolog – árulta el a sportoló. – Tizenkilenc éves voltam. Nem hitte el, hogy az volt nekem az első alkalom! Ezek szerint jó munkát végeztem!

Sanyi elmondása szerint az üdülő legszebb lányával hozta össze a sors, és a mai napig büszkeséggel tölti el, ha a forró éjszakára gondol: a dzsungelceleb azonban a csínytevésekben is otthon volt. Megesett például, hogy a parton egy hatalmas műanyag csővel vaddisznóhangokat utánozva ijesztgette a horgászokat, és a parton tevékenykedő szerelmespárokra is előszeretettel hozta rá a frászt.

Forrás: Cool, fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top