Sztárok

Kiderült! Növényi Norbertnek fia lesz

Növényi Norbert és párja, Krisztina nemrég tudták meg, hogy kisfiuk lesz.

Növényi Norbert és Krisztina a napokban tudták meg, hogy kisfiút várnak, aki az ultrahangos felvételek szerint tökéletesen fejlődik. A pár immár három éve él együtt, Krisztina 12 éves lánya, Norbi 26 éves felnőtt nagylánya és 9 éves kisfia, Nonó mellett ez lesz az első közös gyerekük. A pár az RTL Klub Fókusz című műsorában elmondta, nem tervezték a babát, azt hitték, más problémája van Krisztinának, de nagyon örültek a picinek. Azt gondolják, hogy Krisztina nemrég elhunyt anyukája küldte a babát.

Kiderült! Növényi Norbertnek fia lesz

– Azt mondják, ha meghal egy rokon vagy egy közelebbi hozzátartozó, akkor azok áldásként küldik a babát. Mivel anyu halt meg, ezért gondoltam, hogy lányom lesz, de most kiderült, hogy mégsem – mondta Krisztina.

Növény Norbert szerint is van dologban valami. Ő korábban nem hitt abban, amit nem látott. Ma már úgy gondolja, hogy amiről nem tud, vagy amit nem lát, az nem biztos, hogy nincs. Az olimpiai bajnok idén 52 éves, de talán soha nem volt még ilyen boldog. Azt gondolja, hogy fiatalon fogja tartani az apaság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top