Sztárok

Chris Brownnak tilos Rihannához közelítenie

Rihanna volt barátja, Chris Brown hónapokig tagadta, hogy megverte az énekesnőt, majd a hét eleji bírósági tárgyaláson beismerte bűnösségét.

Chris Brownnak tilos Rihannához közelítenieNagy izgalom kísérte a sajtó részéről Rihanna volt barátja, Chris Brown meghallgatását, amelyre hétfőn került sor a Los Angeles-i bíróságon. Ez lett volna az a tárgyalás, ahol Rihannának is tanúvallomást kellett volna tennie. A dolog azonban gyorsabban ment a vártnál: mielőtt az énekesnőt meghallgatták volna, Chris Brown elismerte, hogy tettlegesen bántalmazta Rihannát az idei Grammy-gála előtt.

Hogy mi vette rá az énekest, hogy színt valljon? A háttérben állítólag az ügyvédek közötti megállapodás áll. Chris Brown ügyvédje elmondta, hogy az egyezség fejében ügyfele büntetése ötéves börtönbüntetésről felfüggesztett büntetésre és hat hónap közmunkára csökken. Ezenfelül az énekes kéthetes tréningen vesz részt a házibíróságon, és nem mehet Rihannához 46 méternél közelebb. Ha egy koncert vagy fellépés keretein belül kell együtt dolgozniuk, ez a távolság 9 méterre csökken, de nem beszélhet a lánnyal. A végleges ítéletet előreláthatóan augusztus elején mondják ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top