Sztárok

Megszülettek Sarah Jessica Parker ikrei

Nagy a boldogság Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick háza táján. A béranya a hét elején hozta világra ikreiket. A pár már a két kislány nevét is elárulta.

Megszülettek Sarah Jessica Parker ikreiA házaspár régen volt ennyire boldog: az ikrek, akiket annyira vártak, a hét elején megszülettek. A színésznő által választott béranyuka, Michelle Ross két egészséges kislánynak adott életet. Nem sokkal az első kiszivárgó hírek után maga a pár is bejelentette, hogy a babák jól vannak, és az egész család nagyon boldog.

Sarah Jessica és Matthew már a kicsik nevét is elárulta: a kisebbik lány a Marion Loretta Elwell, a nagyobbacska a Tabitha Hodge nevet kapta. A kicsiket nemcsak a szülők, hanem hatéves fiuk, James Wilkie is nagyon várja. A 44 éves színésznő és három évvel idősebb párja először áprilisban adták hírül, hogy ikreket várnak, akiket egy béranya hord majd ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top