nlc.hu
Sztárok
Madonna utódját keresik Guy Ritchie-nek!

Madonna utódját keresik Guy Ritchie-nek!

Lázasan barátnőt keres Robert Downey Jr., ám ezúttal nem önmagának, hanem jó barátjának, Guy Ritchie filmrendezőnek, aki nőhiány miatt nagyon maga alatt van mostanában.

Madonna utódját keresik Guy Ritchie- nek!Mióta Guy elvált Madonnától, senkivel nem sikerült tartós kapcsolatot kialakítania. Robert Downey Jr. még egy listát is összeállított Guynak, hogy legyen miből válogatnia. A lista elején Jennifer Aniston és Cameron Diaz áll. A rendező egyelőre csak mosolyog a barátja ötletén, de ki tudja, lehet, hogy előbb-utóbb valóban rászorul a segítségre. Míg Guy az igazit keresi, Madonna családja megint bővült egy fővel: a héten végre hazavihette Malawiból a régen kiszemelt kislányt, Mercyt. A londoni otthon előtt csapatostul állnak a fotósok, hogy elcsípjék az énekesnőt és a kislányt. Bár a vendégek sorban érkeznek, hogy köszöntsék az új jövevényt, Guy Ritchie mostanában nem járt Madonna házában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top