Sztárok

Madonna is siratja Jacksont

"A pop királynője", vagyis Madonna is gyászolja a királyt, Michael Jacksont. Az énekesnő megrendülve nyilatkozott kollégája haláláról.

Madonna is siratja JacksontA sztárvilág legnagyobbjai beszélnek megrendülve Michael Jackson haláláról. Madonna bevallotta, hogy sírógörcsöt kapott, mikor meghallotta a hírt. Nagy veszteségnek érzi Jackson távozását, és lélekben a gyerekeivel van.

Brooke Shields is elbúcsúzott jó barátjától, akiben a világ egyik legérzékenyebb emberét ismerhette meg. Michael egykori felesége, Lisa Marie Presley szűkszavúan nyilatkozott szomorúságáról, Elizabeth Taylor pedig csak ennyit mondott: „Nincsenek szavaim, hogy kifejezzem a fájdalmamat.” Uri Geller a legjobb barátjának tartotta a pop királyát.

Whitney Houston, Cher, Jane Fonda, Liza Minnelli, Demi Moore, Oprah Winfrey, Justin Timberlake,  Britney Spears és Barack Obama  is osztozik a Jackson család gyászában.

Rajongók százai sírnak a világsztár otthona előtt, és kórusban éneklik feledhetetlen slágereit.

Arról egyelőre nem nyilatkozott a család, hogy Jacko gyermekei kihez kerülnek, de az biztos, hogy az őszre tervezett új albumát mindenképpen megjelentetik.

 

A VIVA és az MTV a pénteki napon nem vetíti le szokásos műsorait, egész nap Michael Jackson-klipeket sugároz. A VIVA Tv pedig emellett hazai sztárok – többek között Gáspár Laci, Molnár Ferenc Caramel, L.L. Junior, Cozombolis, Tóth Gabi, az Anti Fitness Club, Dér Heni, Erdélyi Zsolt Superman – közreműködésével emlékezik a popzene mindenkori legnagyobb ikonjára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top