Sztárok

Megverte kislányát a celebanyuka

Kate Gosselin, a Jon, Kate és 8 gyerek című valóságshow főszereplője újabban teljesen kifordult magából. A mindig nyugodt anyuka arra vetemedett, hogy fotósok előtt verte meg a kislányát.

Megverte kislányát a celeb anyukaKate és Jon Gosselin azzal vált híressé, hogy nyolc pici gyermekük született, s ennek örömére bekameráztatták házukat, hogy a világ bámulhassa az életüket. Amerikában az egyik legnézettebb műsor az övék már évek óta, ám mostanra komoly problémákkal kell szembenézniük a szülőknek.

Néhány hete kiderült, hogy Jon szeretőt tart, ekkor Kate is bevallotta, hogy bizony ő is félrelépett egyszer a házasságuk alatt. A balhé nem csitult el, már válnak, de Kate idegeit megviselték a történtek. A szőke anyuka a fotósok előtt náspángolta el az egyik kislányát, majd másnap a címlapokon szembesült a tettével. Nagy felháborodást váltott ki a gyerek megverése, de Kate nem kommentálta az eseményeket. Egyes szervezetek még fel is jelentették az agresszív anyukát. A show folytatódik, most azt nézheti a közönség, hogyan oldják meg a válást a nyolc kicsivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top