nlc.hu
Sztárok
Lola a pulton táncolt

Lola a pulton táncolt

Az énekesnő életében fontos szerepet tölt be a Balaton. Kisgyermek kora óta szinte minden nyarat a tónál töltött, lehetett szó táborozásról, családi vakációról vagy szülinapi mulatozásról, mindig a vízpart felé vette az irányt.

Lola a pulton táncoltSzíni tanodásként ének- és tánctáborok tarkították Lola nyarait, majd amikor már elég érett volt a bulizáshoz, a barátnőivel is gyakran indultak Siófok irányába. 
– Nyáron van a születésnapom, ezért szinte minden évben ide jövünk mulatni egy nagyot – vallotta be Lola a COOL TV élő műsorában.  
Volt olyan év, amikor hét barátnőjével érkezett a legnépszerűbb tóparti városba és a móka vége minden éjjel pulton táncolás lett. 
Idén sem maradhat ki Siófok Lola nyári programjából, de úgy tervezi, hogy ezúttal a kezébe veszi a szervezést, és születésnapja alkalmából óriási házibulit csap, napozással, pancsolással, karaoke-val és fellépő zenekarral.

 

Forrás: COOL TV

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top