Sztárok

Anettka vagyon helyett adósságot örököl

Anettka örökösödési perbe keveredett volt férje, Forgács Rezső lányával – igaz, vagyon helyett adósságokról van szó.

Anettka vagyon helyett adósságot örökölForgács Rezső nem szűkölködött, amikor Anettka mellett megtalálta a boldogságot. A vagyon körüli mendemondák arra vezethetők vissza, hogy a férfi több mint száz országot utazott be a 80-as években rendszerellenesnek bélyegzett darabjával, amelyért itthon 7 hónap börtönt kapott.

A vagyon ugyan létezett, de mára nem sok maradt belőle. A Blikk információi szerint nemcsak a férfi betegsége vitt el rengeteg pénzt, de előző házasságából született lányának is havonta több százezres tartásdíjat fizetett, több barátot támogattak. A végére eladtak mindent, amit lehetett: a hangszereket, a festményeket. Hiába követel a volt feleség és Rezső lánya 20 millió forintot örökségül, a férfi végrendeletében az áll, hogy Anettka a vagyon örököse, mert a lányát már kifizette.

Vagyonról azonban szó sincs, 30 milliós kölcsönről viszont igen. Anettka a bulvárlapnak elmondta, hogy élnie kell tovább, dolgoznia, mert Rezsőt senki sem pótolhatja számára, azt viszont vállalta, hogy visszafizeti a kölcsönt. A legnagyobb kincset – a közös életet – pedig nem veheti el tőle senki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top