Sztárok

Görög Zita nem meztelenkedett!

Nemrég felröppent a hír, hogy a kétgyermekes modell ismét meztelen fotósorozatot vállalt. Mint kiderült, nem Zita van a képeken.

Görög Zita nem meztelenkedett!Görög Zita megígérte magának, hogy nem vetkőzik le a kameráknak, és ehhez tartja is magát. A nyuszis magazin hazai főszerkesztője, Radnai Péter azonban nem tudott belenyugodni a dologba, és olyan címlappal rukkolt elő, amelyen a hölgy megszólalásig hasonlít Zitára. A modell a Reggeliben elmondta, hogy a címlaplány argentin, és csak első blikkre hasonlít rá nagyon. Szakmai szemmel nézve csupán azt kifogásolta, hogy alteregója végeztetett plasztikai műtéteket. Ami viszont közös bennük, hogy mindketten zöldek, környezetvédő elveiknek hangot is adnak.

Zita azt is elárulta, miért nem vetkőzik többé:
„Amikor az ember egyedül van, és a potenciális párja szaladgál valahol a világban, akkor sokkal könnyebben és lazábban veszi az ilyen munkát. Most már túlságosan feszengenék. Akkor is feszengtem, de tegyük hozzá: rólam aktsorozat soha nem készült, csak félakt.”

A modell hozzátette, hogy ma már inkább tanítja a szakmát, mint műveli. Több mint tíz évig volt modell, és kiélte ez irányú ambícióit. Jelenleg elsősorban anyaként próbál helytállni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top