Sztárok

Johnny Depp nem akar Jacko lenni

Már korábban felmerült, hogy film készül Michael Jacksonról, és most, tragikus halála kapcsán természetesen ismét szóba került a produkció. Annak idején Johnny Deppet emlegették lehetséges főszereplőként.

Johnny Depp nem akar Jacko lenniA sztár azonban kijelentette, hogy nem vállalja a feladatot:
– Nem hiszem, hogy Jacko örülne neki – mondta Depp a Sky News riporterének Londonban. Depp legújabb filmje, a Közellenségek díszbemutatójára ment az angol fővárosba. Hatalmas, ujjongó tömeg fogadta a Leicester Square-en, élén egy olyan rajongóval, aki a karjára tetováltatta a sztár nevét.

– A legtöbben utálják az ilyen premiereket, mert nagy a ricsaj, és mindenhez jó képet kell vágni – mondja Depp. – De én szeretem, mert ilyenkor találkozhatok a rajongókkal, és mindig megbizonyosodom arról, hogy nemcsak én szeretem nagyon magamat, hanem mások is.

Depp nem titkolja, hogy a Közellenségekben nagy élvezettel alakította John Dillingert, a híres bankrablót. – Nem semmi csávó volt, valahányszor kirámolt egy bankot, ezzel azt üzente a hatalomnak, hogy bekaphatják. Alaposan megnéztem a fényképeit, és tetszett, hogy mindig gúnyos mosoly bujkált az arcán. A forgatáson meg azt bírtam, hogy rengeteget lehetett lövöldözni géppisztollyal. A régi Thompson géppisztoly nagyon elegáns, valóságos iparművészeti remekmű, és csak úgy okádja a golyókat.

Forrás: UIP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top