Sztárok

Király Viktor megmutatja!

Király Viktor nagyon sokat dolgozott az elmúlt hónapokban, szinte az összes idejét a stúdióban töltötte, hogy minden dalból – és önmagából is – a maximumot hozza ki.

Király Viktor megmutatja!A Megasztár legújabb győztese számtalanszor felénekelt egy-egy szerzeményt, ha úgy érezte, még nem tökéletes, különböző hangzásokkal kísérletezett, mi passzolna a legjobban az adott nótához. Mindezt azért, hogy olyan koronggal örvendeztesse meg rajongóit, amellyel ő maga is százszázalékosan elégedett. Magasra tette a lécet, de a dalokat hallgatva megállapíthatjuk, hogy sikerrel vette az akadályt.

A Megasztár során egyedül az akcentusát érte kritika, azonban az elmúlt hónapokban ennek kiküszöbölésére is emberfeletti energiát fordított. Az eredmény pedig 10 erőtől duzzadó, lendületes, kizárólag magyar nyelvű, vadonatúj felvétel. A szerzeményeket Viktor Kardos Norbert segítségével írta, míg a szövegek a rendkívül tehetséges Sztevanovity Natali munkáját dicsérik. Natalinak volt honnan a tehetségét örökölnie, hiszen Sztevanovity Dusán lánya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top