Sztárok

Lisa Marie kihagyja Jackson temetését?

Meglepő vallomást tett Michael Jackson egykori felesége, Lisa Marie Presley. Az énekesnő nem tartja valószínűnek, hogy elmegy Jacko temetésére.

Lisa Marie kihagyja Jackson temetését?Egy amerikai újságíró elcsípte Lisa Marie Presley-t, amint egy étteremből távozott, és azonnal megkérdezte, készül-e egykori férje temetésére. Az énekesnő csípőből visszakérdezett: – Ki mondta, hogy ott leszek? Nagyon sajnálom őt, és együtt érzek a családdal, de nem hiszem, hogy ott lenne a helyem.

Lisa Marie jelenleg a másfél éves ikrei nevelésén fáradozik, valamint nemrég megjelentetett egy dalt, melyen számítógépek segítségével az apjával, Elvis Presley-vel énekel duettet.

Michael Jackson temetéséről még mindig nincsenek pontos hírek. Pletykák szerint a rajongók is jelen lehetnek – belépődíj ellenében. Egyelőre egy köztemetőben temetik el a sztárt, de a család kérvényezi, hogy a végakarata szerint Neverlanden helyezhessék végső nyugalomra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top