Sztárok

Michael Jackson végrendelete

Nyilvánosságra hozták Michael Jackson végrendeletét. A sztár úgy rendelkezett, hogy ha halálakor anyja, Katherine Jackson nem élne, akkor Diana Rossé a három gyerek felügyeleti joga.

Michael Jackson végrendeleteMichael Jackson minden vagyonát – több mint 500 millió dollárt – az alapítványára hagyta. A végrendelet egyáltalán nem említi Jackson apját, és Debbie Rowe sem kap semmit. A nő szombaton annyit üzent az ügyvédjén keresztül, hogy Michael halála megrendítette, és együtt érez a családdal. A nő lemondott szülői jogairól, egyezséget kötöttek az énekessel, de ennek részletei egyelőre nem ismertek. Egy internetes hírportál azt írta, hogy Michael Jackson nem a vér szerinti apja három gyerekének, és a popsztár volt felesége, Debbie Rowe sem a gyerekek biológiai anyja. A site szerint a három gyerek lombikbébiként született, ám nem Jackson spermáit és nem Debbie Rowe petesejtjeit használták. Debbie Rowe kijelentette: kész DNS-tesznek is alávetni magát, hogy bebizonyítsa, ő a két idősebb gyereke anyja. Az asszony azt akarja elérni, hogy Jacko apját, Joe Jacksont bíróságilag tartsák távol a gyerekektől. A bíróság ideiglenes felügyeleti jogot adott Jackson anyjának, aki a héten már magához is vette a kicsiket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top