Sztárok

Balogh Edina: Mindig legyőz a szerelem

Edina gyerekkori álma volt, hogy gyönyörű ruhákban, pompás ékszerekben fotózzák... Nos, ez már bőven megadatott neki. Meg persze sok más is, de az egykori kislány elszántsága kellett a sikereihez.

Balogh Edina: Mindig legyőz a szerelemNagykörút, délután négy óra. Itt ballagunk Edinával, hogy egy alkalmas kávézót keressünk a beszélgetéshez. Persze tudom, mennyire népszerű, mégis meglep, ahogy forgatják a fejüket az emberek, többen utána is szólnak. Nem látszik, hogy zavarná, mindenki számára van egy mosolya.

– Mindig ennyire türelmes vagy?

– Nem szeretek megbántani másokat. Néha már terhes, hogy mindenki úgy érzi, szólnia kell hozzám, de inkább válaszolok a kérdésekre, mint hogy megsértsek valakit. Igen, tulajdonképpen így érzem jól magam. És igyekszem mindenkiről tudatosan a jót feltételezni. Felnőttkoromig nem tudtam elképzelni, hogy vannak rosszindulatú emberek, akik akár minden ok nélkül bántanak másokat. Ma már tudom, hogy vannak, de nem hagyom, hogy hatással legyenek rám. Elhatároztam, hogy ha engem megsért valaki, csak mosolygok rá, nem leszek olyan, amilyen ő velem.

– Hogyan kezeled, hogy sokan összemossák a sorozatbeli szereplő életét a tiéddel?

– Ez nehéz, mert én is gyakran napi több órán át vagyok Nádor Kinga, mint Balogh Edina… Öt évvel ezelőtt, tizenkilenc éves koromban, amikor megkaptam a szerepet, éppen kezdett kialakulni az igazi személyiségem. Biztos, hogy van olyan mondatom, gesztusom, amely Kingától ragadt rám. De a Barátok közt írói nem az én életemből merítenek, mégis, a sajtó, a közönség folyamatosan párhuzamot von a sorozatbeli és a valós életem között.

– Mostanában például az esküvő és a gyerekvállalás a visszatérő kérdések, ugye?

– Igen! Mivel Kinga kisbabát szeretne, engem is erről faggatnak. Persze fontos a család, és a párommal, Alexszel, akivel már három éve vagyunk együtt, tervezünk esküvőt, gyerekeket, de még nem érkezett el mindehhez a megfelelő idő. Be kell látnom, még nem vagyok érett az anyaságra – az esküvő pedig éppen ezért nem is hiányzik. Tudom, hogy Alex szeret, én is szeretem őt, két éve el is jegyeztük egymást, de nekünk ez most így még megfelel. Én nem másoknak szeretném élni az életem, hanem magamnak. Szomorú is vagyok, amikor csak azért, mert egy fogadásra egyedül megyek, másnap már megjelenik a lapokban, hogy biztos szakítottunk. Nem gondolom, hogy az jellemez egy kapcsolatot, hogy a pár együtt jár-e rendezvényekre, vagy sem. Tiszteletben tartom, hogy ő civil ember, és nem várom el tőle, hogy fotósok előtt pózoljon.

Balogh Edina: Mindig legyőz a szerelem– Úgy tudom, védő, óvó családban nőttél fel. A szüleid egyáltalán nem próbáltak lebeszélni a modellkedésről, illetve arról, hogy a szépségkirálynő-választásra jelentkezz?

– Mindig szerettem, ha szépség vesz körül, a természet harmóniája nyugtat meg például a legjobban. De gyerekkorom óta imádom a csajos dolgokat is, a magas sarkú cipőket, a körömlakkokat, a frizurákat… Tizennégy évesen órákig tudtam nézegetni a magazinokat. Már akkor szerettem volna, ha rólam is készülnének ilyen felvételek, de akkor még nem engedték a szüleim. Két év múlva már eljöttek velem egy ügynökséghez, de nem akarták, hogy a nap huszonnégy órájában ezzel foglalkozzam. Bennük élt még az első szépségkirálynő, Molnár Csilla Andrea története, és nem szerették volna, ha csalódom. Rövidesen azonban megismerkedtem egy lánnyal, jó barátnők lettünk, és ő nagyon örült volna, ha együtt jelentkezünk a Miss Hungary szépségversenyre. Mivel akkor már elmúltam tizennyolc éves, anyuék rám hagyták a döntést. Ők jól neveltek engem, ráadásul két fiú mellett – van egy hat évvel idősebb bátyám és egy fiú ikertestvérem – nem lehetett teljesen naivan felnőni. Szóval sok mindenre felkészített a család.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top