Sztárok

Hatalmas tömeghisztériára számítanak Jackson ravatalozásán

Michael Jackson mai búcsúztatására rajongók millióit várják a Los Angeles-i Staples Center arénába.

Hatalmas tömeghisztériára számítanak Jackson ravatalozásánMichael Jackson már életében legenda volt, váratlan halála hatalmas megdöbbenést váltott ki. Az énekest emberek milliói gyászolják. Los Angelesben ottani idő szerint 10 órakor kezdődik a hivatalos emlékünnepély, amely gigantikus lesz. A több mint egymillió rajongó mellett számos világsztárt várnak, hogy leróják kegyeletüket. Valószínűleg ott lesz Diana Ross, Paul McCartney, Elizabeth Taylor, Stevie Wonder és Jennifer Hudson.

Az érdeklődés hatalmas. Az esemény hivatalos weboldalán már az első órában több mint 500 millió látogatás volt. Az ünnepélyre másfél millió rajongó regisztrálta magát, holott csak 17 500 jegyet adnak el – a többi rajongó az utcán követheti majd az eseményeket. A rendőrség arra kéri a rajongókat, hogy inkább otthon, a tévében nézzék végig az ünnepélyes búcsúztatást, amelyet öt adó is sugározni fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top