Sztárok

Kerekedik Michelle Obama pocakja?

Egyesek szerint az Obama családban még nem zárult le a gyerekprojekt, az elnök és felesége szeretnének még kisbabát. Hétvégén Michelle Obama ruhája miatt újra elterjedtek ezek a híresztelések.

Kerekedik Michelle Obama pocakja?Rendre felröppen az a hír, mely szerint Barack Obama és felesége szeretnének még gyereket. Szombat óta újra azt rebesgetik, hogy babát vár az elnöki pár. A feltételezett terhesség hírét az az empire szabású, felül fekete, alul fehér ruhácska okozta, amelyben egyesek szerint jól kirajzolódott Michelle Obama pocakja. Mások úgy vélik, az elnökné megjelenése kevésbé volt atletikus, mint azt megszokhattuk.

A párnak már két gyermeke van: a tizenegy éves Malia és a hétesztendős Sasha. Ha a negyvenöt esztendős Michelle valóban gyermeket vár, az kisebb szenzációval lenne egyenlő, annak ellenére, hogy Obama asszony csak a második first lady lenne, akinek a gyermeke a Fehér Házban születik. Az elnökné terhességéről eddig még nem érkezett hivatalos közlemény.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top