Sztárok

Vádolják a Jackson családot

Sokaknál kicsapta a biztosítékot a televíziókban élőben sugárzott Michael Jackson-temetés.

Vádolják a Jackson családotA Twitteren eszement vitázás kezdődött az elhunyt világsztár temetéséről. Egyesek elárulták, hogy zokogva nézték végig a ceremóniát, mások azonban egyenesen botrányosnak tartják a Jackson család viselkedését.

A többség kifogásolja, hogy a szertartás inkább egy partihoz hasonlított, ahol szabályosan meggyalázták a temetés szentségét. Valóban, az meglehetősen furcsa dolog, hogy jegyeket árultak, és soha nem látott felhajtást szerveztek erre a napra. Rajongók kikérik maguknak az interneten, hogy kedvencüket ilyen körülmények között helyezték nyugalomra. Szerintük sokkal kedvesebb lett volna egy zártkörű szertartást szervezni, és utána egy külön koncertet, melyen a rajongók is megemlékezhettek volna a világsztárról.

Egy amerikai internetező mondata mindenesetre elgondolkodtató: „Most kiderült, hogy Elizabeth Taylor volt az igazi barát, mert ő nem volt hajlandó elmenni erre a cirkuszi előadásra, inkább magában, csendesen gyászol!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top