Sztárok

Az énekesnő megőrült?

Lady Gaga a héten eksztázisban tartja a bulvárlapok munkatársait. Először aktfotóit hozta nyilvánosságra, melyek azonnal elárasztották az internetet, majd egy sajtótájékoztatón viselkedett furcsán.

Az énekesnő megőrült?Az MTV sajtótájékoztatóján Lady Gaga nemes egyszerűséggel egy fekete maszkban ült mikrofon elé. Az énekesnőből csak az orra látszott, és a frissen szőkített haja. Az extravaganciájáról ismert „művésznő” lassan átesik a ló túloldalára, ha így folytatja. Már az aktfotói is megosztották a közönséget, hiszen a többség szerint nem kellett volna felfednie a lógó melleit. A maszkkal pedig olyasmit tett, amire senki sem számított. Most azt találgatják a rajongók, hogy miért volt erre szüksége. Talán a kozmetikusa követett el hibát, vagy nem ért oda időben a sminkese? Az is lehet, hogy az aktfotók után úgy gondolta, hogy ezúttal semmit sem mutat meg magából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top