Sztárok

Anettka emberevők közé menne

Anettka neve fogalommá vált a hazai televíziózás történetében. A tanári diplomával rendelkező szerkesztő-műsorvezetőre muszáj volt odafigyelni. Sokan legyintettek akkoriban rá, de be kell látni, ma is színen van, és ma is érdekli az embereket.

Születésnapi beszélgetésre invitáltuk Anettkát, aki a tőle megszokott módon válaszolgatott a kérdéseinkre. Azt nem lehet mondani a tévésre, hogy szószátyár, viszont  egyike azon keveseknek, akik tőmondatokkal is intelligens módon tudják kifejezni magukat.

Anettka emberevők közé menne– Mit jelentenek számodra a születésnapok? Tartasz-e ilyenkor bulit, fontos-e egyáltalán?

– Túlzott jelentőséget sosem tulajdonítottam a születésnapjaimnak. Természetesen jólesik, ha eszébe jutok ilyenkor másoknak, klasszikus nagy bulikat nem szoktam tartani, szűk körben, a barátaimmal ünneplünk. Úgy éreztem, a harmincadik születésnapomat egyáltalán nem kell megünnepelni – a harminc akkor túl soknak tűnt –, mindenki tiszteletben tartotta a kérésemet, viszont szörnyen mellőzöttnek éreztem magam. Azóta nincsenek ilyen buta ötleteim.

– Mi  a legkellemesebb vagy legviccesebb ajándék, amelyet születésnapra kaptál?

– A legszebb és legemlékezetesebb ajándékokat mindig a férjemtől kaptam, általában utazással lepett meg. Kedvenc országom Egyiptom, rendszerint Kairóba utaztunk.

– Ha megtehetnéd, mivel ajándékoznád meg magad idén?

– Sok-sok boldogságpirulával.

– Érdekel-e az asztrológia, tipikus Ráknak érzed magad?

Névjegy

• Neve: Fehér Anettka
• Születésnapja: 1973. 07. 03.
• Csillagjegye: Rák, Oroszlán aszcendenssel
• Végzettsége: orosz–történelem szakos tanár
• Ahonnan ismerhetjük: a Budapest Tv számos műsorát szerkesztette és vezette, a Holnap történt című film főszereplője, alapítványt hozott létre, csaknem kijutott az űrbe, kislemezt adott ki, sajtot neveztek el róla, operát írtak hozzá, médiaiskolát működtetett, még saját pártot is alapított.

– Igen, érdekel. Valóban a Rák havában születtem, de Oroszlán az aszcendensem. Nem mindig könnyű a tüzet és a vizet összeegyeztetni…

Mennyire foglalkoztat a korod?

– Nem nézegetem magam kritikusabb szemmel, mint tizenhat évesen.

Milyen szépségápolási trükköket alkalmazol a fiatalság megőrzése érdekében?

– Nincsenek trükkjeim, és nem hiszek semmilyen csodaszerben. Figyelek a testemre, és próbálom megőrizni a kondícióm.

Vannak már terveid nyárra?

– Sosem gyártok előre terveket. Biztosan elutazom néhány napra a barátaimmal, szeretnék búvárkodni is, de ha a szüleimet meglátogatom a szülőfalumban, az is olyan, mintha nyaralnék.

Anettka emberevők közé menne

A Föld melyik pontjára utaznál el legszívesebben vakációzni?

– Régi vágyam elutazni Pápua Új-Guineába. Ez az elképzelésem még várat magára. Mármint a megvalósulása.

Hogyan képzeled el a 60. születésnapodat? Mit szeretnél addigra elérni?

– Azt sem tudom, jövőre mit szeretnék, nemhogy 60 évesen…

Hogyan telnek mostanában a napjaid, mivel foglalkozol?

– Dolgozom, csakúgy mint eddig, járok edzeni, sokat találkozom azokkal, akik kedvesek a szívemnek, köszönöm, jól vagyok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top