Sztárok

Benkő normálisként egy robot volt

Benkő Dániel azt állítja, nem lehet mellette unatkozni. Csak addig volt olyan, mint egy robot, amíg mások által normálisnak tartott életet élt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony_Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony_Bence

A világhírű lantművész a Blikknek elmondta, hogy az emberek addig tartották normálisnak, amíg megfelelt a művészvilág elvárásainak. A férfi azonban le akarta rázni a béklyókat, mert a lantozás – a 4200 szólókoncert a világ 100 országában és a 82 szólólemez – már nem elégítette ki. A szabadság meghozta számára a boldogságot is, ajándékként éli meg a napokat.

A művészvilág kiábrándult belőle, de számára már az a boldogság, hogy ha egy egész iskola fogadja kitörő örömmel. Benkő nem fél attól, hogy őt nevetik ki, tudja, hogy a társaságában nem lehet unatkozni:
– A dzsungelben profi színészként kitaláltam és eljátszottam a magam figuráját: volt merszem ahhoz, hogy sebezhető és bunkó legyek. A többiek túl gyávák voltak ehhez. Nélkülem csak a tűz körül üldögéltek volna, miközben a néző hülyére unja magát a képernyő előtt – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top