Sztárok

Kiszel Tünde a mediterrán pasikra bukik

A médiajelenség udvarlóinak se szeri, se száma: bármerre is járt a világon, a férfiak a lábai elé omlottak.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Kiszel Tünde a mai napig nem szűkölködik bókokban, Donatella születése előtt pedig több külföldi udvarlója is volt. Tünde elmondta, hogy amikor Olaszországban modellkedett, folyamatosan keresték a kegyeit a férfiak. A legtöbb az első öt perc után feleségül akarta venni. Ugyanígy a nyaralások alatt is egyből kiszúrják maguknak a férfiak.

Tündénél elsősorban a mediterrán típusú férfiak rúghatnak labdába. Nagyon szereti az olaszokat, a spanyolokat és a görögöket, mert – mint mondja – nagyon temperamentumosak. Elmesélte, hogy az egyik római nyaralása alkalmával volt egy olasz udvarlója, aki – míg ott volt – minden áldott nap küldött neki egy óriási csokor vörös rózsát.

Tünde elmondta azt is, hogy nincs ellene a könnyű nyári flörtöknek, persze csak az illendőség határain belül. Egy férfiban először a szemét, majd a kezét nézi meg, és a magas, jóképű pasikat részesíti előnyben.

Forrás: RTL Bulvár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top