Sztárok

Megvádolták La Toya Jacksont

Michael Jackson barátai szerint La Toya Jackson egészen komoly színészi alakítást nyújt a tévés interjúkban, de valójában hazudik.

Megvádolták La Toya JacksontLa Toya Jackson önként vállalta, hogy a különböző televíziós csatornák számára megrendülve nyilatkozik testvére elvesztéséről. Jacko közeli ismerősei szerint az 53 éves énekesnő élvezi, hogy újra rivaldafényben lehet, és megragadja az alkalmat a visszatérésre.

La Toya felháborodva nyilatkozza, hogy bosszút akar állni azokon, akik tönkretették az öccsét, pedig úgy hírlik, hogy ő maga volt a család szemében a legfeketébb bárány. Jacksonék a mai napig nem tudták megbocsátani lányuknak, hogy 1994-ben meztelenre vetkőzött az egyik magazinban, és Michaellel is akkoriban romlott meg a viszonya. Az énekesnőként elbukott La Toya legutóbb a Celeb vagyok, ments ki innen! amerikai változatában csinált bohócot magából, de nem sikerült újabb rajongókat szereznie. A hírek szerint Michael halála után három nappal már stúdióba vonult, hogy felvegye visszatérő albumát, és csupán a reklám miatt vállal el most minden interjút.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top