Sztárok

Madonna felelős a halálesetért?

Összeomlott Madonna marseille-i koncertjének színpada, mely maga alá temette a munkásokat. Egy ember meghalt, hatan megsérültek, közülük kettő állapota még válságos.

Madonna felelelős a halálesetért?Elmarad a vasárnapra tervezett Madonna-koncert, miután tegnap a színpad építése közben tragikus baleset történt. Az egyik építőmunkás a helyszínen életét vesztette, másik hatot pedig kórházba kellett szállítani. Madonna egyelőre szűkszavúan nyilatkozott az esetről: „Imádkozom a sebesültekért és a halott munkatársunk családjáért.”

Az együttérzés lehet, hogy kevés lesz, hiszen máris szárnyra keltek a pletykák, melyek szerint az énekesnő tisztában volt azzal, hogy a speciális színpad felállítása veszélyes, és több ponton nem is felel meg a szabályoknak. Talán az sem véletlen, hogy Madonna kizárólag akkor közelíti meg az építményt, amikor az már fixen áll, a gyerekeit pedig az előadás alatt is távol tartja a színpadtól. Ha kiderül, hogy valóban veszélybe sodorta a munkásait, akkor eljárás is indulhat ellene. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top