Sztárok

Felöntött a garatra a szexi sztár!

Kat Von D annyira belefeledkezett az ünneplésbe, hogy hajnalban már nem tudott a saját lábán hazajutni.

Felöntött a garatra a szexi sztár!A nálunk is népszerű realitysorozat, az LA Ink sztárja, Kat Von D belevágott a negyedik évadba is. A tetoválómester lány hatalmas bulival ünnepelte meg, hogy sikeresen elindult a műsor új szériája, és alkoholból sem volt hiány. A rendezvényen megjelent Hollywood színe-java, hiszen Kat készített már a rockzenészek és a színészek zömének is tetoválást. A hölgy nyíltan vállalja, hogy szereti a piát, és az sem zavarta, hogy hajnalban öntudatlan állapotban vitték haza a kollégái.

A szexi sztár néhány év alatt hihetetlen sikereket ért el hazájában, nincs olyan amerikai talkshow, melyben legalább egyszer ne vendégeskedett volna, pár hónapja pedig első könyvét is kiadta. A kötet azonnal a bestsellerlista élén landolt, és Kat már azt is elárulta, hogy készíti a folytatást, melyben újabb sztárok és újabb tetoválások szerepelnek majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top