Sztárok

Marsi Anikó legszívesebben kettéosztódna

A népszerű műsorvezető mostanában többször érzi úgy, hogy többfelé kellene osztódnia, mert érzése szerint két kisfia lehetetlen feladatok elé állítja.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Amikor Marsi Anikó első fia, Vilmos megszületett, egyedül rá kellett koncentrálnia. Most, hogy nemrég Vince is meglátta a napvilágot, a kismamának nem is olyan könnyű megosztania a figyelmét. Mind a két kisgyerek mást akar: amikor az egyik elalszik, a másik akkor fog hangos sírásba, amikor az egyik éhes, a másik éppen játszani szeretne – mesélte Anikó a Blikknek.

A műsorvezetőnek szerencsére van egy erős támasza az édesanyja személyében, így könnyebben boldogul, bár legszívesebben többfelé osztódna. A legtöbbet azon aggódik, hogy Vilmos valami hátrányt szenved a kis testvére miatt. Ugyan ennek semmi jele, hiszen a kisfiú szívesen babusgatja öcsikéjét. Testvérféltékenység csak néha van jelen, ilyenkor Vilmos kijelenti, hogy Vincét dobják inkább a kukába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top