Sztárok

Mischa Barton kábítószer-elvonón van

Bizonyossá vált, amit eddig csak sejteni lehetett. A fiatal színésznő katasztrofális pszichikai állapotának okozója a túlzott mértékű kábítószer-fogyasztás.

Mischa Barton kábítószer elvonón vanÁllítólag a színésznő nemrég öngyilkosságot akart elkövetni. A barátai most elárulták, hogy mielőtt Mischa Barton teljesen összeomlott, három napon keresztül folyamatosan kokainozott és ivott. Az információk szerint a színésznő saját maga hívta ki a mentőket. Néhány barátja azt állítja, ha nem teszi meg, ők intézkedtek volna, mert nem tudták tovább nézni, ahogy Mischa tönkreteszi magát.

„Valóságos emberi roncs, és veszélyes önmagára” – mondta az egyik ismerőse. A színésznő nemcsak az egészségével, hanem a karrierjével is játszik. Mivel kórházba került,  le kellett mondania új filmje premierjét. Amíg nem stabilizálódik az állapota, nem hagyhatja el a klinikát. A kábítószer-elvonó kúrát már megkezdte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top