Sztárok

Teljesen szétcsúszott a modell

Katie Price-t, alias Jordant mégsem viseli meg annyira a Peter Andrétól való különválás, mint azt korábban hangoztatta: úgy bulizik, mint a régi szép időkben. Vagy pont a szakítás az oka a részegeskedésnek?

Teljesen szétcsúszott a modellA brit aktmodell a hétvégén csúnyán felöntött a garatra, és  hatalmas kebleit és az egyik mellbimbóját is közszemlére tette. Mint a régi szép időkben, a kebelcsoda szinte mindent megmutató ruhában jelent meg, és több londoni szórakozóhelyen is megfordult. Nem egyedül! Szerencsére volt mellette néhány férfi, akik támaszt nyújtottak a botladozó modellnek.

Katie Price és Peter Andre négy és fél év házasság után döntött a válás mellett. Három gyereket nevelnek, akik közül kettő közös. Vajon ők mit szólnának, ha meglátnák azokat a képeket, amelyeken az anyjuk a melléről lecsúszott ruhában van lefotózva? És vajon mit szól majd mindehhez a válóperes bíró?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top