Sztárok

Kiverte a hisztit a világsztár

Legújabb filmjének New York-i forgatásán Jennifer Lopezből előbújt a hisztis díva: postafordultával küldte vissza az egyik luftballonszalonból kapott ártalmatlan ajándékot és kedves üdvözlőkártyát.

Jennifer Lopez kiverte a hisztitA 39 éves énekesnő-színésznő megmutatta, hogy bizony ő nem a környék Jennyje, hanem egy igazi díva. Új filmje forgatásán az egyik New York-i luftballonszalon hatalmas csokor lufival és kézzel írt üdvözlőkártyával kedveskedett a művésznőnek.

A kártyán állítólag csak ennyi állt: „Kedves J.Lo! Köszönjük, hogy egész évben szórakoztatsz minket munka alatt, és azzal, hogy a környéken filmezel, egy kicsit érdekesebbé teszed a mindennapokat. Reméljük, a gyermekeid örülni fognak a lufiknak! Ha időd engedi, látogasd meg rajongóidat a Balloon Saloonban!”

Vajon mi volt az, ami miatt a díva azonnal visszaküldte a kedves ajándékot? Úgy tűnik, Jennifer az ikrekkel való törődés mellett elfelejtette, hogy a rajongókkal való kapcsolatát is ápolnia kellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top