Sztárok

Nagy Ervin nem bírja az anyai aggódást

Nagy Ervin és Vári Éva a Csókol anyád című darabot adta elő Balatonfüreden. A kétszemélyes előadás egy anya és fia levelezésére épül. A színész az RTL Klub reggeli műsorában mesélt az édesanyjához fűződő viszonyáról.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony_Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

– Egyedül csak a szeretettel és az aggódással tud az édesanyám kihozni a sodromból. Azt nem bírom, amikor felhív, hogy megérkeztem-e. Felszállt a repülő? De ennek ellenére nagyon laza a köztünk lévő viszony, és mindent meg tudok beszélni az édesanyámmal – mondta a színész. Nagy Ervin biztosította a műsorvezetőket és a nézőket arról, hogy nem kell mindennap felhívnia az anyukáját, de ha négy napig nem jelentkezik, akkor biztos megcsörren a telefonja.

Ervin néhány nappal a nyilvános főpróba előtt érkezett haza Amerikából, ahol életében először járt. A tengerentúlon is dolgozott, de simán összeszedte magát a balatoni előadásra.
– Az első két napon szédelegtem, mint a légy, de most már nincsen gond. Meg kialudtam magam kétszer, háromszor, úgyhogy átálltam – mondta Nagy Ervin.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top