Sztárok

Tragédiával távozik a Barátok köztből?

A házmesterné leesik a lépcsőn, még az is lehet, hogy Fodor Zsóka így távozik a sorozatból.

Tragédiával távozik Fodor Zsóka a Barátok köztből?Fodor Zsóka a Barátok közt indulása óta szerepel a sorozatban. Ő alakítja a házsártos házmesternét, Kertész Vilmosnét. A színésznő néhány hónapja úgy döntött, hogy pihenni szeretne, ezért kiszáll a sorozatból – írja az RTL Bulvár. Magdi anyus viszonya az elmúlt időszakban megromlott Vili bácsival. Az asszonyról ugyanis kiderült, hogy évekkel ezelőtt félrelépett, és Bálint fiának apja nem Kertész Vilmos.

A béke helyreállt, így aztán nehéz elképzelni, hogy emiatt távozik Magdi anyus – és vele együtt Fodor Zsóka. A beharangozóban viszont látható, hogy a pletykás házmesterné megcsúszik, és leesik a lépcsőn. Elképzelhető, hogy ez a baleset lesz Magdi anyus veszte?

Fodor Zsóka a Blikknek elmondta, hogy színészként igazi kihívás egy ilyen legurulás a lépcsőn. Mivel ő már nem tudná megcsinálni a „mutatványt”, ezért egy kaszkadőr, Kívés György helyettesítette. A 67 éves színésznő elmondta, úgy izgul Magdikáért, mint az a több millió néző, akik a tévé előtt ülnek, és találgatnak, vajon mi lesz a sorsa.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top