nlc.hu
Sztárok
Shirley MacLaine kioktatta Oprah-t!

Shirley MacLaine kioktatta Oprah-t!

Kellemetlen perceket élt át Oprah Winfrey a stúdióban, mikor vendégül látta az Oscar-díjas színésznőt, Shirley MacLaine-t.

A színésznő kioktatta Oprah-t!Shirley MacLaine kerüli a nyilvánosságot, ám ezúttal kivételt tett, és elfogadta Oprah Winfrey invitálását. A színésznő a Coco Chanel című tévésorozatról beszélt, melyet most több Emmy-díjra is jelöltek. Oprah hamar elárulta magát a kérdéseivel, és kiderült, hogy semmit sem tud Coco Chanelről, a világhírű divattervezőről. Shirley egy ideig csendesen tűrt, majd kioktatta a műsorvezetőt. A következő körben a show háziasszonya a színésznő könyveiről érdeklődött, de lebukott, hogy egyiket sem olvasta. A művésznőn látszott, hogy megsértődik, de egy félmondattal helyre tette az okoskodó műsorvezetőt, és azzal vágott vissza, hogy nem túl előnyös számára az a ruha, amelyet az öltöztetők ráadtak.

Shirley MacLaine több könyvet írt már ezoterikus témában, és mindegyik a bestsellerlista élén szerepelt heteken át Amerikában, ezenkívül a világ 57 országában vezették az eladási listákat. Csak Oprah Winfrey nem készült fel tisztességesen a vendégéből…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top