Sztárok

Lopják a Neotont!

Van oka fejfájásra a Neoton Família tagjainak, hiszen ismét meglopják őket.

Lopják a Neotont!Nincs is annál jobb bizonyíték a Neoton-slágerek népszerűségére, mint hogy a zenekar feloszlása után évtizedekkel is lopják a dalaikat. A csapat népszerűségét kihasználva az egyik budapesti színház musicalt készített a legendás slágerek köré írt butácska történettel. Ha bejött a Mamma Mia!, akkor ez is siker lesz… A közönség sorban áll a pénztáraknál, hogy újra hallhassa a 220 felett vagy a Kell, hogy várj című dalokat, és az sem tántorítja el őket, hogy Csepregi Éva mindössze néhány villanás erejéig tűnik fel a színpadon. A színház fiatal üdvöskéi próbálnak megfelelni a zseniálisan megírt szerzeményeknek, némelyiküknek még sikerül is.

A feldolgozott dalokból egy komplett CD is készült, ám a boltba kerülés előtt már több ezren letöltötték maguknak ingyen az internetről. A zenekar szerzőinek komoly anyagi kiesést okozhat az internetes kalózkodás, de ez ellen nem sokat tudnak tenni ők sem. Csak abban bízhatnak, hogy a régi rajongóik megveszik az üzletekben az albumot, melyen mindössze egyetlen dalt énekel Csepregi Éva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top