Sztárok

Harry herceg a szőke világsztárnak udvarol

Harry herceget nem nagyon érdekelte, hogy barátnője van. Egy hétvégi lovaspólómeccsen udvarolni kezdett a Charlize Theron színésznőnek.
Harry herceg a szőke világsztárnak udvarol

Szabályt szegett Catherine hercegnő

forrás: Daily Mail
Forrás: Daily Mail

Vasárnap délután lencsevégre kapták, ahogy Harry herceg a lovaspóló-mérkőzése után a bájos Charlize Theronnal cseveg.  A 26 éves herceget elkápráztatta a 35 éves dél-afrikai szépség. Az angol sajtó máris összeboronálta a párt. Egyesek szerint a színésznő tökéletes párja lenne a kicsapongó Harrynek, és valami közös is van bennük: mindketten rengeteg jótékonysági munkát végeznek. Harry herceg például segített létrehozni egy dél-afrikai árvaházat, ahol a szegény és AIDS-beteg gyerekek laknak. Theronnak pedig egy saját alapítványa van, ahol fiatalokat világosítanak fel a HIV-fertőzésről.
A páros hosszasan beszélgetett, majd a herceg eltűnt a kíváncsi szemek elől. Ma reggel azonban Harryt lefotózták, ahogy kiosont barátnője, Chelsy Davy lakásából. Vajon elárulta neki, hogy pár órával korábban kinek csapta a szelet?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top