Sztárok

Szex, drog és hírnév – sztárok csemetéi

Hollywood legnagyobb sztárjai is szembenéznek a pillanattal, mikor rájönnek, hogy a gyermekük felnőtt. Az alma bizony néha nagyon messze esik a fájától. Nehéz eldönteni, hogy mi a jobb: ha megpróbálják követni a neves szülők útját, vagy ha valami egészen másba kezdenek.

Felnőtté cseperedtek az egykori sztárbébik.

Patrick Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger 1986-ban feleségül vette Kennedy elnök lányát, Mariát, és házasságukból négy gyermek született. Patrick most 16 éves, de a fotót elnézve nem valószínű, hogy követi a papa pályafutását, legalábbis ő nem testépítőalkat. Sokkal jobban érdekli az informatika, és kicsit már belekóstolt a politikába is, hiszen iskolájában tagja egy ifjúsági pártnak.

Szex, drog és hírnév - sztárok csemetéi,

Henry, Grace, Mamie és Louisa Gummer

Nem lehet könnyű Meryl Streep gyerekeként érvényesülni, neki pedig három lánya és egy fia is született. Mamie Gummer háromévesen már szerepelt filmben, s azóta is rendszeresen forgat, de a kritikusok szerint a tehetsége meg sem közelíti az Oscar-díjas mamáét. Grace is kacérkodik a színészkedéssel, első filmjét jövőre mutatják be Amerikában. Henry is szerepet vállalt két moziban, egyedül a legkisebb lány, Louisa tartja egyelőre távol magát az álomgyártól. Meryl legendásan jó anya, engedi érvényesülni a gyerekeit, de ragaszkodik ahhoz, hogy mind a négyen a saját erejükből érjenek el valamit, ezért sosem protezsálja be a producerekhez az utódait.

Szex, drog és hírnév - sztárok csemetéi,

Sophie von Haselberg

Mint két tojás, úgy hasonlít egymásra Bette Midler és lánya, Sophie. A színésznő gyermeke 2008-ban diplomázott a Yale Egyetemen szociológusként, és főként Kelet-Ázsiára specializálódott. Utazásai miatt ritkán tud együtt lenni a szüleivel, de remek kapcsolatot ápol az édesanyjával, aki néha rábeszéli, hogy kísérje el egy-egy filmbemutatóra. Példás család az övék. Bette 1984-ben ment férjhez nagy szerelméhez, Martin von Haselberghez, házasságukból csak Sophie született, akit gyermekkorában tudatosan távol tartottak a bulvárlapoktól és a rivaldafénytől.

Szex, drog és hírnév - sztárok csemetéi,

Peaches Geldof

Bob Geldof 20 esztendős lánya igazi celeb Angliában. Konkrétan semmit sem tett le az asztalra, mégis hetente címlapokon szerepel. Botrányos viselkedését árgus szemekkel követi a sajtó. Peaches fiatal kora ellenére már tucatnyi ismert exszeretővel büszkélkedhet, sőt néhány hónapig férjnél is volt. Újabban úgy érzi, hogy a lányokat szereti, és leszbikuskapcsolatban él a barátnőjével. Gátlás nélkül dobja le magáról a ruháit bármely partin, és egyelőre hajlandóságot sem mutat a megkomolyodásra. Apja elhatárolja magát a viselkedésétől, de szégyenkezve figyeli a lapokat.

Szex, drog és hírnév - sztárok csemetéi,

Kelly Osbourne

Szinte a szemünk előtt nőtt fel Ozzy Osbourne lánya, Kelly, hiszen a család életét bemutató valóságshow a világ minden táján népszerű. A mostanra 25 évessé cseperedett lányka 2002-ben jelentette meg első albumát, mely várakozáson felüli sikert hozott számára. Az extrém külsejű és meglehetősen szabadszájú hölgy egyre több színészi feladatot is kap. Két éve a Chicago című musical egyik főszerepét játszhatta el színpadon, és már Hollywood is felfigyelt rá.

Szex, drog és hírnév - sztárok csemetéi,


Jason Gould

Barbra Streisand egyetlen fia idén töltötte be a 42. évét. A díva árnyékából megpróbált kitörni a fiú, ám nem sikerült. Színészként és rendezőként is megmutathatta már magát, de az áttörés egyelőre várat magára. Egyetlen említésre méltó filmje a Hullámok hercege, melyben az anyjával együtt játszhatott néhány jelenet erejéig. Jason korábban nehezen viselte a sikertelenséget, ezért a drogokhoz menekült. Leginkább a homoszexualitása a téma a lapokban, s az a bizonyos részeg éjszaka, mikor Las Vegasban összeházasodott Keanu Reevesszel. Keanu pár nap múlva felbontatta a házasságot, Jason pedig tovább kereshette az igazit.

Szex, drog és hírnév - sztárok csemetéi,

Jesse Johnson

Egészen különleges helyzetben van Jesse Johnson, hiszen édesapja Don Johnson, édesanyja pedig a szintén színész Patti D’Arbanville, ám sok időt töltött a papa második feleségével is, aki Melanie Griffith. A 26 esztendős fiatalember igazi nagymamájaként tiszteli Griffith mamáját, a Madarak című film főszereplőjeként megismert Tippi Hedrent, és haveri viszonyban van mostohaanyja jelenlegi párjával, Antonio Banderasszal is. Ilyen rokonság mellett mi más lehetne Jesse, mint színész? A rendezők csak most kezdik felfedezni, hogy nem is tehetségtelen a fiú. Korábban dalszerzőként, zenészként és modellként is dolgozott, de mindenekelőtt a filmezés érdekli leginkább.

Szex, drog és hírnév - sztárok csemetéi,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top