Sztárok

Liptai Claudia drámai vallomást tett

A színésznő-műsorvezető könnyeivel küszködve mesélt szörnyű gyermekkoráról és apja kegyetlenségeiről.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Liptai Claudia hosszú idő után a Napló kamerái előtt vallott válásáról és annak okairól. A műsorvezető elmondta, hogy azért lépett ki a Gesztesi Károllyal való kapcsolatból, mert nem szeretné, ha a sok veszekedés olyan nyomot hagyna közös lányukban, mint benne apja terrorja.

A Mokka műsorvezetője elmondta, volt olyan, hogy napokig be voltak zárva az anyjával egy szobába, miközben az apja késsel állt kint. A rendőrök hiába mentek, nem tudtak mit csinálni. Az akkor érzett félelem miatt a színésznő – állítása szerint – a mai napig labilis érzelmileg.

Az otthon történt szörnyű dolgokat pedig soha nem akarja újra átélni, és a lányát is óvja tőle. Éppen ezért menekült a viharos kapcsolatból. Claudia azt is elmondta, hogy Gesztesivel egy olyan pontot értek el, amiben már több a rossz, mint a jó. Szerinte meg kell adni az esélyt, hogy boldogok legyenek. Ő most nem az.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top