nlc.hu
Sztárok
Kirúgták a Harry Potter sztárját

Kirúgták a Harry Potter sztárját

Meglepetésben lesz részük a Harry Potter-filmek rajongóinak, ugyanis az utolsó mozifilmekből egyszerűen kihagyták az egyik főszereplőt.

Kirúgták a Harry Potter sztárjátMadame Trelawney, a jóslástantanárnő szerepében bukkant fel a korábbi Harry Potter-filmekben Emma Thompson. Az Oscar-díjas színésznő azonban a most készülő dupla epizódban nem kapott feladatot. Hiába írta bele J. K. Rowling Trelwaney-t a hetedik regénybe, a film producerei úgy döntöttek, hogy kihagyják a jeleneteit. Egyes pletykák szerint Emma Thompson túl magas gázsit kért volna a közreműködésért, ezért szabadultak meg tőle.

A tanárnő a történet utolsó részében még mindig Roxfortban dolgozik, és a Voldemort elleni harcból is kiveszi a részét McGalagony professzor asszony oldalán. A hihetetlenül magas költségvetésű moziban természetesen benne lesz a harcjelenet, de a regényhez képest jócskán átírták a forgatókönyvírók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top