Sztárok

Ördög Nóriék költöznek!

A nyári kánikula a Reggeli stábját is vízpartra csábította, a műsorvezetők örömére jövő hétfőtől a fővárosi Uszálystrandra költözik az RTL Klub napindító műsora.

A Belváros szívében kialakított ideiglenes fürdőhelyről a város legszebb részeiben gyönyörködhetünk. A műsor tematikája nem változik: minden megtalálható, ami egy jó hangulatú ébredéshez kell: a Reggeli üde, vidám és friss – természetesen sok sztárvendéggel, közhasznú információval és élő zenével, de közlekedési hírek, életmódtanácsok, kilenc óra után pedig a Csak csajok egy igazi újdonsággal várja a Reggeli nézőit a képernyők elé.

Ördög Nóra már meg is tartotta az első terepszemlét.
– Nagyon kreatív ötletnek tartom, hogy a városközpontban megvalósulhatott a strand – árulta el Nóri. – Fürdőzés közben megcsodálhatjuk a budai Várat, a Lánchidat vagy éppen a Szabadság-szobrot. A Reggeli műsorvezetői már izgatottan készülnek a kitelepülésre, mert tapasztalataink szerint ezek nagyon jól szoktak elsülni. A napernyő alatt hűsölve egy hideg üdítővel várjuk majd vendégeinket egészen augusztus 19-ig.

fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

 

Forrás: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top