Sztárok

Beckhamékkel ünnepelt a színésznő

A Budapesten is nagy feltűnést keltő színésznő, Kate Beckinsale újra az extravagáns megjelenésével hívta fel magára a figyelmet.

Beckhamékkel ünnepelt a színésznőKate Beckinsale új filmjében, a Vakító fehérségben nem öltözhet túl sokféleképpen. Mivel a hideglelős thriller az Antarktiszon játszódik, ahol a rendőrnő a kontinens első – de annál különösebb – gyilkossági ügyében nyomoz, a szép színésznőt többnyire bakancsban és vastag bundában láthatják a nézők.

Talán ezért igyekszik a magánéletében kárpótolni magát. Kate a múlt héten lett 36 éves, és férjével, Len Wiseman rendezővel, valamint néhány közeli jó baráttal (Victoria és David Beckhammel, Eva Longoriával) kedden Los Angeles egyik legexkluzívabb étteremében, a Xivben ünnepelt. A szemtanúk szerint a jókedvű társaság úgy nézett ki, mint egy asztal mellé helyezett divatbemutató – mindhárom nő szemkápráztató ruhát és hatalmas gyémántokat viselt. A víg társaság a vacsora után szétoszlott. Beckinsale, a férje és Eva Longoria az ajtó előtt várakozó fotósoknak is megmutatták magukat, Beckhamék a hátsó ajtón osontak ki.

 

Forrás: IC Press

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top