Sztárok

Szabó Eszter elválaszthatatlan Gyulától

Szabó Eszter lett Gyula város háziasszonya. Az énekesnő exkluzív koncerttel hálálja meg a bizalmat.

Szabó Eszter elválaszthatatlan GyulátólSzabó Eszter tavaly Gyula polgármesterétől a Sikeres Gyulai kitüntetést vehette át, az idén viszont háziasszonyává választotta a város. Az énekesnő szívesen áll jó ügyek mellé. Ehhez kapcsolódik legújabb ötlete is: új lemezén szülővárosát is népszerűsíti.

– Hálás vagyok, mert sok támogatást kapok a várostól, ők találták ki és szervezték meg az augusztusi lemezbemutatómat, és azt hiszem, bármit kitalálhatnék, mindenben a segítségemre lennének itt – árulta el Eszter. – Szeretem Gyulát, a Megasztár után azonnal hazajöttem, amint lehetett. Gyönyörű helyen élek, ahol nyugalom van, és folyamatosan rendezvények, fesztiválok színesítik a hétköznapokat. Mindenki kedves, és szeretnek itt minket.

Eszti legújabb lemeze csak az augusztus 18-i rendezvényen vásárolható meg, azon kívül csak az énekesnő weboldalán lehet majd hozzájutni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top