Sztárok

Amy Winehouse kukába került

Amy Winehouse volt férje, Blake Fielder-Civil nem az egyetlen, aki hasznot akar húzni a válásból. A pár kukába dobott esküvői fotóalbumának megtalálója is úgy érzi, kifogta az aranyhalat.

Amy Winehouse kukába kerültA férfinak eddig semmi köze nem volt Amy Winehouse-hoz, csupán az újságokban olvasott róla. Most viszont egy csapásra megváltozhat az élete: London Kilburn városrészében, egy kukában megtalálta Anglia botrányos életű házaspárjának esküvői fotóalbumát. Nem is akármilyen körítésben! Az album mellett több tucat használt injekciós tű, egy széttört gitár, egy rakás lemez és egy tönkrement tévékészülék feküdt.

A férfi egyből felvette a kapcsolatot Amy menedzsmentjével, és meglehetősen sok pénzt követelt a 27 privát fotóért cserébe. Ennek ellenére nem győzte hangoztatni, mennyire szomorúvá tette, hogy emberek képesek ilyen intim dolgot is a kukába dobni, és Amynek vissza kell kapnia a képeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top