nlc.hu
Sztárok
Katie Holmes szerepel a Szex és New Yorkban

Katie Holmes szerepel a Szex és New Yorkban

A színésznő férje, Tom Cruise oldalán stílusikonná nőtte ki magát, így nem volt nehéz szerepet kapnia a divatközpontú Szex és New York mozifilmben.

Katie Holmes szerepel a Szex és New YorkbanKatie Holmes nemcsak a stílusával vagy a férje révén szeretne a rivaldafénybe kerülni, hanem a szerepei által is. Nemrég a So You Think You Can Dance című amerikai táncshow-ban lépett fel, és úgy hírlik, itt nem áll meg. A hollywoodi pletykák szerint szerepet kapott a kultikus Szex és New York mozifilmváltozatának második részében. Állítólag egy hiperdivatos, kőkemény üzletasszonyt fog játszani.

Egy bennfentes szerint a Katie által játszott karakter elszánt, törtető cégvezető, aki Samanthával való kapcsolata révén kerül a történetbe. A film forgatása szeptemberben kezdődik New Yorkban, és 2010 májusában a mozikba kerülhet. A szerep Katie számára pedig nem is lehet jobb lehetőség arra, hogy a stílusteremtő szerepe mellett színésznőként is még magasabbra kapaszkodjon.

Frissítés: A Gossipcop.com értesülései szerint Katie Holmes szóvivője cáfolta a korábbi hírt. Állítása szerint egy szó sem igaz abból, hogy a színésznő szerepel a Szex és New Yorkban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top