Sztárok

Születésnapos sztár – Peller Mariannt átverte a nővére

Peller Mariann az RTL Klub egyik legfrissebb kedvence, akinek a kacajára egy ország ébred a Reggelivel. A műsorvezető lassan megszokja az ismertség velejáróit is, bár azt még nem érti, hogy miért kérnek tőle autogramot.
Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence,
styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám

– Fontosak számodra a születésnapok?

Ez olyan alkalom, amikor együtt tudok lenni a szeretteimmel. Ilyenkor legalább nincs kifogás, garantáltan összehozunk egy estét, és felköszöntjük az aktuális ünnepeltet. Szeretem a szülinapokat, főleg az enyémeket, tök jó érzés, hogy az az én napom. Tudom, hogy több millióan ünnepelnek még aznap, de valahogy örömmel tölt el ez az érzés.

Mi volt a legkedvesebb vagy legviccesebb ajándék, amelyet valaha kaptál?

A nővérem nagyon vicces ember, többször sikerült már megtréfálnia. Tudta, hogy mi az, amire nagyon vágyom, meg is vette nekem, de egy másik dobozban nyújtotta át, amelyben valami törött karkötő volt, és belenyomott egy adag krémet is, hogy még nagyobb legyen a meglepetés. Miután kikacagta magát, természetesen megkaptam az igazi ajándékot is.

Hiszel az asztrológiában? Tipikus Oroszlánnak érzed magad?

Jellemzőek rám bizonyos jegyek, amelyekkel az Oroszlánokat szokás illetni. Nagyon hiú vagyok, és imádom, ha hízelegnek. Azt mondják, az Oroszlán nagylelkű, szereti a luxust, de kicsit talán önző is. Persze mindent bele lehet magyarázni az asztrológiába, és ha nem stimmel a jellemzés, akkor még nyugodtan mondhatjuk, hogy biztosan az aszcendens miatt!

Mennyiben változott meg az életed, mióta az RTL Klubnál dolgozol?

Szinte tökéletesen, mert például ilyenekkel kell foglalkoznom, hogy interjúkat adok. (Nevet.) Van egy fix munkahelyem, fix pénzkereseti lehetőséggel. Itt-ott megismernek már, lefotóznak, aláírást kérnek. Annyira cuki ez! Értem, de mégsem értem, mert ez nem művészet. A nővérem, Peller Anna színpadon dolgozik, tőle egyértelmű, hogy kérnek autogramot, de számomra ez még mindig furcsa. A tévézés miatt sajnos kevesebb időm jut a barátaimra, de igyekszem ápolni a kapcsolataimat, és rendszeresen szervezek baráti találkozókat.

Névjegy
  • Peller Mariann
  • Születésnapja: 1983. 07. 30.
  • Csillagjegye: Oroszlán
  • Iskolái: BGF, Külkereskedelmi Főiskolai Kar, nemzetközi kommunikáció szak, médiamenedzsment szakirány; Színház- és Filmművészeti Egyetem, tévés műsorvezető és rendező szak, végzős
  • Munkahelye: RTL Klub (Reggeli)

Mi a legnagyobb szakmai vágyad?

Mindig előre megtervezem ezeket a dolgokat. Az is megvolt bennem, hogy az RTL Klubnál fogok dolgozni. Most az a vágyam, hogy a Reggelit a lehető legjobban csináljam, és elégedettek legyenek velem a nézők is, és a főnökeim is. Igyekszem mindent megtenni ezért, sokat tanulok, és meghallgatom mások véleményét, tanácsát.
 
Hogyan képzeled el az életed húsz év múlva?

Várj csak, mennyi idős is leszek akkor? Negyvenhat! Akkor leszek a csúcson! Emberileg, személyiségileg harmincöt körül elérem a kiforrottságot, húsz év múlva pedig talán már bölcs is leszek. Ki tudja, hogy fogok kinézni, de szeretnék valamilyen módon a médiában dolgozni. Céltudatos nő szeretnék lenni, akihez szeretettel lehet fordulni. Abban is bízom, hogy lesz családom, és elégedetten mosolyoghatok majd.

Néhány napja érkeztél haza a nyaralásból. Milyen pihenést szeretsz, kifekszel a napra, vagy kirándulgatsz?

Nyolcvanöt százalékban heverek a napon, mint egy oroszlán. Adjanak egy koktélt a kezembe, és nagyon jól elvagyok a parton. Azért felfedezni, kirándulni is szeretek, az is fontos. Most Horvátországban jártunk, és ott is megnéztük a helyi nevezetességeket.

Van olyan pontja a világnak, ahova mindenképpen szeretnél eljutni?

Most, itt kijelentem, hogy végig fogom járni Európát! Igazából nagyon kevés helyen jártam eddig, de bepótolom. Párizs, Róma, Velence mindenképpen meglesz egyszer, és igazából bárhová örömmel mennék. Talán egyedül Amerika nem vonz. Lehet, hogy azért, mert nagyon messze van, és sokáig kell repülőn ülni…

Mit kívánsz most magadnak a születésnapodra?

Valaki csinálja meg helyettem a jogosítványt! Globálisan természetesen én is harmóniát, egészséget, kiegyensúlyozottságot szeretnék magam körül, és azon vagyok, hogy mindez meg is legyen.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top