Sztárok

Robbie Williams csúcsformában tér vissza

Az énekes testileg is csúcsformába hozta magát a nagy visszatérésre. Robbie elmondása szerint olyan erővel vette az akadályokat, mint egy igazi nindzsa.

Robbie Williams csúcsformában tér visszaRobbie Williams kipihente magát. Az énekes blogjában osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint ősszel visszatér, és piacra dobja új albumát Reality Killed the Video Star címmel. Az énekesnek három év óta ez az első albuma. És mire számíthatnak a rajongók? Állítólag lesz benne egy kevés a régi Robbie-ból, egy kevés az újból, és egy kicsi abból a Robbie-ból is, akit eddig senki sem ismert. Az új album első nagylemezének premierje októberben lesz.

Az énekes keményen felkészült a popiparba való visszatérésre, nemcsak a dalokon, hanem a külsején is dolgozott.
– Az utóbbi két hónapban úgy éltem, mint valami „gasztronindzsa”. Ez azt jelenti, hogy semmi olyat nem ettem, ami ízlik – semmi sütemény, keksz vagy csokoládé. Meglepő módon könnyebben ment a dolog, mint gondoltam. Mondjuk, úgy azért könnyű, ha az ember tudja, hogy hamarosan új lemezzel rukkol elő, és nem akar Michelin-emberkének kinézni a színpadon – nyilatkozta az énekes a The Sun bulvárlapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top