nlc.hu
Sztárok
Madonna nem találkozik magyar rajongóival

Madonna nem találkozik magyar rajongóival

A pop királynőjének allűrjei közé tartozik, hogy nem óhajt személyes kapcsolatot ápolni a rajongóival.

Madonna nem találkozik a magyar rajongóivalHiába lesik majd a budapesti hotelek bejáratát Madonna rajongói, az énekesnő Bécsben száll meg, és be sem teszi a lábát a magyar szállodákba. A díva az előzetes hírek szerint teljesen elzárkózik a hódolóitól, így sajnos nem lesz lehetőség arra, hogy közös fotók készüljenek vele, vagy arra, hogy aláírást adjon.

Madonna évek óta kerüli a rajongóit, és úgy gondolja, érjék be annyival, hogy a színpadon láthatják. Az augusztusi budapesti koncerten sem tesz kivételt, itt sem megy el közönségtalálkozókra, arról pedig ne is álmodjon senki, hogy megközelítheti majd a szigorúan őrzött öltözőjét. Egyelőre úgy tűnik, hogy interjúkat sem ad majd, így valóban be kell érnünk annyival, amit a színpadon kapunk tőle.

Az énekesnő új albuma Celebration címmel néhány héten belül a boltokba kerül, ám mindössze egyetlen új dallal lepi meg a hallgatóit a jól ismert slágerek mellett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top