Sztárok

Poirot mégsem száll fel az Orient expresszre?

Csalódniuk kellett Agatha Christie rajongóinak, hiszen az előzetes hírekkel ellentétben egyelőre mégsem készül el a Gyilkosság az Orient expresszen feldolgozása.
David Suchet, mint Poirot
David Suchet mint Poirot

Év elején bejelentették, hogy a Poirot című sorozat 12. évadjában végre sorra kerül a Gyilkosság az Orient expresszen feldolgozása is. Mostanra a stúdió visszavonta a bejelentést, de a belga detektív így sem fog unatkozni.

Tizenkettedik éve forgatják David Suchet főszereplésével a brit Poirot sorozatot. Agatha Christie híres nyomozója világszerte nagy kedvenc, így rajongók milliói várják évről évre a folytatásokat. A tévétársaság azt ígéri, hogy jövőre elkészítik a hóban rekedt vonaton játszódó regény újabb verzióját is, ám idén még négy másik krimi kerül a képernyőkre. Kettőt már meg is erősítettek, így biztos, hogy Az órák és a Tragédia három felvonásban című epizódok következnek.

A Gyilkosság az Orient expresszen című regényből 1974-ben készült mozifilm, melyet hat Oscar-díjra is jelöltek. A hírek szerint az új feldolgozás azért várat magára, mert az eredetihez hasonlóan most is igazi sztárparádé várható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top