nlc.hu
Sztárok
Újabb szépség vetkőzik!

Újabb szépség vetkőzik!

Tepedelen Tímea egyelőre nem lett királynő, de azért a férfiak hamarosan megcsodálhatják egy magazinban.
fotó: COOL/Bársony Bence
Fotó: Cool/Bársony Bence

Az egykori szépségkirálynő-jelölt életében először pózolt a kamerának fedetlen keblekkel, így bevallása szerint óriási kihívásnak számított ez számára, a gátlásait azonban szerencsére hamar levetkőzte. A képek, bár sokat mutatnak, mégsem minősülnek félaktoknak, ennek pedig kézenfekvő okai vannak.

– Tervezem, hogy újra indulok A Királynő versenyen, ott pedig a félakt képek abszolút kizáró oknak számítanak.

Timi azonban nem zárkózik el attól, hogy a későbbiekben többet mutasson, de egyelőre még nem látja elérkezettnek erre az időt, és persze valódi aktokról szó sem lehet, a bugyit sohasem dobja le.

A szépség egyébként nem csak a modellkedésben képzeli el a jövőjét. Mesterien táncol, a hastánc például a vérében van, emellett pedig nemrég elvégzett egy pókerdíler-tanfolyamot, és azt tervezi, ha nem is itt, hazánkban, de ebben a szakmában is kipróbálja magát:

– Eddig is szerettem pókerezni, aztán hirtelen jött egy gondolat: mi lenne, ha kipróbálnám magam osztóként? Elvégeztem hát egy kurzust.

 
Forrás: Cool

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top