Sztárok

Michael Jacksonnal a színfalak mögött

Október 30-tól az egész világ (Magyarország október 29-től) az első sorból csodálhatja meg Michael Jackson utolsó koncertjét, a "This Is It"-et.

Michael Jacksonnal a színfalak mögöttA Michael Jackson örököseinek teljes támogatásával készített film sok száz órányi anyagból állt össze, mely az utolsó próbákon és a színfalak mögött készült – a felvételek nagy felbontású kamerával, a legmodernebb digitális hangtechnika igénybevételével készültek. A legtöbb képsort 2009 júniusában, a Los Angeles-i Staples Centerben, valamint az inglewoodi The Forumban rögzítették, ahol a sztár nagy visszatérésére, a londoni, 50 koncertből álló megashow-jára készült. A filmesek Jackson pályájának korábbi szakaszait is felelevenítik, és néhány – az énekes legközelebbi barátaival és munkatársaival készült – interjút is felhasználnak, sőt egyes jeleneteket 3D-ben csodálhatnak meg a nézők.

– A stábunknak fantasztikus élmény volt átélni azt az erőt és szenvedélyt, amellyel Michael Jackson a koncert előkészületeibe vetette magát – mondta Kenny Ortega, az élő koncert és a film rendezője. – Az első ötletektől a szinte kész előadásig folyamatosan követtük őt a kamerával: bár a koncert már sosem kerül színpadra, a nézők igazi színpadi csodát fognak látni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top