Sztárok

Pataki Zita túltette magát a sokkon

Az időjós egy gyerekkori trauma miatt nem merült a víz alá.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az RTL Klub időjósa idén Horvátországban nyaralt. Zita számtalanszor járt már az Adriánál, általában a kedvesével és a barátaival célozzák meg a horvát tengerpartot. Lustálkodásról, napozásról vagy passzív pihenésről szó sem lehet! A meteorológus egyből felfedezi a helyi nevezetességeket, átadja magát a gasztronómiai élvezeteknek, sőt legutóbb extrém vízi sportokat is kipróbált.

– Olyan helyen voltunk, ahol szörfösök és kite-osok szelték a habokat mindenhol, amerre a szem ellátott. Én sem bírtam ennek ellenállni – mesélte a Cool Tv adásában. Zita kedvet kapott az újdonságokhoz. – Volt, hogy a szél egy kicsit elsodort magával. Nagyjából egy kilométert kellett utána úsznom a partig.

Miután a víz felszínét meghódította, jöhetett a tengerfenék. Ez különösen nagy feladat volt a számára, hiszen egy gyermekkori trauma miatt eddig sohasem dugta még a fejét a biztonságos felszín alá, most azonban fél óra küzdelem árán, de legyőzte a félelmét.

Forrás: RTL Bulvár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top