Sztárok

71 évesen újra férjhez megy a színésznő?

Jane Fonda 71 éves kora ellenére is friss és fiatalos. Olyannyira, hogy negyedik házasságát tervezi Richard Perry zenei producerrel.

71 évesen újra férjhez megy a színésznő?A színésznő blogjában nemrég arról írt, hogy mennyire szerelmes a nála négy évvel fiatalabb Perrybe – írja a New York Daily News. A pár egy jótékonysági rendezvényen ismerkedett meg sok-sok évvel ezelőtt, de 25 évig nem keresztezték egymást útjaik.

„Egy héttel a júniusi térdműtétem utánig” – írta Jane Fonda. Akkor aztán beindult az érzelmi lavina, és azóta elválaszthatatlanok. A színésznőnek ez lesz a negyedik házassága, már ha valóban megköttetik a frigy. Addig is Jane Fonda lelkesen készül a házaséletre, írása szerint negyedszerre olvasta David Schnarch könyvét a szexualitásról és a házasságról.

Blogolás és szerelem ide vagy oda, a színésznő sajtószóvivője azt állítja, hogy fogalma sincs házassági tervekről. Fonda egyik ismerőse szerint nem terveznek az év végéig, addigra már látni fogják, mit hoz nekik az élet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top